CELEBRITIES

H Nicole Kidman μιλά ανοιχτά για τη μάχη με τα συναισθήματά της και την κατάθλιψη


29 Απριλίου 2020

H Nicole Kidman μιλά ανοιχτά για τη μάχη με τα συναισθήματά της και την κατάθλιψη

Η αιθέρια Nicole Kidman φαίνεται να ζει μια ζωή που είναι μισό παραμύθι και μισή πραγματικότητα. Ζει με τον σύζυγο της Keith Urban και τις δύο κόρες τους, την 11χρονη Sunday και την 9χρονη Faith, και μαζί, αυτή και ο Urban καταφέρνουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα στην ψυχαγωγία ενώ μεγαλώνουν τα νεαρά κορίτσια τους. Ωστόσο, η ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγεία που αντιμετωπίζει.

Η Kidman μίλησε στο WSJ. πριν από την πανδημία COVID-19 και το lockdown για την προσπάθεια της να επιβληθεί στα συναισθήματα της και να μην την κατακλύσουν - είτε βρίσκεται σε κρίση της πραγματικής ζωής είτε εργάζεται σε κάποιο ρόλο.

"Ορισμένα πράγματα διεισδύουν ψυχολογικά με έναν πολύ βαθύ τρόπο. Απλώς δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις, και εύχομαι να υπήρχε. Δεν το έχω διδαχθεί. Προσπάθησα να το μάθω. Δεν έχω την ικανότητα. Χτυπά στην υγεία μου και στο πνεύμα μου ", εξήγησε η Kidman. "Προσπαθώ πάντα να εμβαθύνω. Το ατυχές γεγονός είναι ότι τα συναισθήματα είναι έντονα".

Ευτυχώς, η Kidman λέει ότι ο Urban και τα παιδιά της "καταλαβαίνουν απίστευτα", αν και δεν καταλαβαίνουν πάντα αρκετά τι συμβαίνει. Ενώ η Kidman μπορεί να μην εξηγεί τα πάντα στα παιδιά της αυτή τη στιγμή, φροντίζει εκείνη και ο Urban να συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στη ζωή τους και το αντίστροφο. "Έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα για να κρατήσουμε την οικογένεια μαζί".

Για την Kidman, έχει να κάνει με την ισορροπία. Έχει μια ισχυρή, παθιασμένη επιθυμία να δημιουργήσει ως ηθοποιός και παραγωγός, αλλά είναι εξίσου αφοσιωμένη στην οικογένεια της και στον χρόνο που δεν θα επιστρέψει ποτέ με τις κόρες της. Και παρόλο που μερικές φορές η δουλειά της απειλεί να την κατακλύσει, επιστρέφει πάντα στην αγαπημένη της συμβουλή.

"Όταν φτάσετε στην κορυφή, απλώς θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί", λέει Kidman. "Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι η αγάπη. Ανεξάρτητα από τα επιτεύγματά σας, είναι απίστευτα μοναχικό εάν δεν περιβάλλεστε από κάποια μορφή αγάπης".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.