CELEBRITIES

Meghan Markle: Η έκπληξη που έκανε μέσω βιντεοκλήσης σε νεαρή υποψήφια για δουλειά


The Jennettes

30 Απριλίου 2020

Meghan Markle: Η έκπληξη που έκανε μέσω βιντεοκλήσης σε νεαρή υποψήφια για δουλειά

Η Meghan Markle έκανε πρόσφατα μία βιντεοκλήση- έκπληξη από το καινούριο της σπίτι στο Los Angeles σε μία νεαρή υποψήφια όσο εκείνη ετοιμαζόταν να δώσει μια επαγγελματική συνέντευξη.

Συμμετέχοντας εθελοντικά στo Smart Works, που αποτελεί μία πλατφόρμα συμβουλευτικής προς το γυναικείο φύλο που αναζητά εργασία εν μέσω της πανδημίας, η Meghan θέλησε να αιφνιδιάσει θετικά τη συγκεκριμένη υποψήφια.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Smart Works στο Twitter, η Meghan Markle έδωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές, ενώ παράλληλα έκανε και κοπλιμέντα στην κοπέλα που προσπαθεί να βρει δουλειά σε μία τόσο εύθραυστη χρονική περίοδο.

Στα πλαίσια του mentoring λοιπόν, η δούκισσα φάνηκε εξαιρετική επαγγελματική σύμβουλος και εμψυχώτρια, καθώς είπε στο νεαρό κορίτσι, "Δείχνεις γεμάτη αυτοπεποίθηση και καλά προετοιμασμένη. Γνωρίζω πως όλοι εδώ είναι τόσο ενθουσιασμένοι. Διάβαζα τα ενδιαφέροντά σου, και το γεγονός ότι εστιάζεις στο αντικείμενο της ψυχικής υγείας είναι μεγάλο προτέρημα".

"Ήθελα να σε καλέσω για να σου ευχηθώ καλή επιτυχία. Σου στέλνουμε όλη μας τη θετικότητα και πρέπει να γνωρίζεις ότι έχεις τη δυναμική για να τα καταφέρεις όσο δύσκολη κι αν είναι η περίοδος που ζούμε", ήταν μερικά μόνο από τα λόγια με τα οποία η Meghan συνόδευσε την όμορφη πράξη εμψύχωσης και ενθάρρυνσης της υποψήφιας, η οποία ενθουσιάστηκε το ίδιο από τη συνομιλία της με τη Meghan. 

Δείτε ακόμη: Princess Diana Casual looks 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.