CELEBRITIES

Boris Johnson : Η πρώτη φωτογραφία του γιου του και η επιλογή του ονόματός του που τιμά τους γιατρούς της χώρας


The Jennettes

3 Μαΐου 2020

Boris Johnson : Η πρώτη φωτογραφία του  γιου του και η επιλογή του ονόματός του που τιμά τους γιατρούς της χώρας

O Boris Johnson και η Carrie Symonds υποδέχτηκαν πριν λίγες ημέρες το νεογέννητο αγοράκι τους εν μέσω μίας από τις κρισιμότερες περιόδους.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα, η Symonds δημοσίευσε φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά της το βρέφος της. Ο μικρός έδωσε διαφορετική νότα στο κλίμα των ημερών και το όνομά του συμβολίζει κάτι πραγματικά ξεχωριστό αυτές τις μέρες.

Μαζί με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, αποκαλύφθηκε και το όνομά του, το οποίο είναι Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. To Wilfred τιμά το όνομα του παππού του πρωθυπουργού, το Lawrie είναι το όνομα του παππού της Symonds ενώ το Nicholas δόθηκε για να τιμηθούν οι δύο γιατροί, που σύμφωνα με τον Johnson, έσωσαν τη ζωή του κατά τη νοσηλεία του στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά τη διάγνωσή του με τον ιό.

Ειδικότερα, οι Dr Nick Price and Dr Nick Hart ήταν οι γιατροί που προσέφεραν την καλύτερα φροντίδα στον πρωθυπουργό και φρόντισαν για την γρήγορη ανάρρωσή του. Η επιλογή του ονόματος του μικρού ωστόσο, τιμά και όλο το προσωπικό του NHS μεταφορικά, για την πολύτιμη προσφορά του αυτό το δύσκολο διάστημα απέναντι στους ασθενείς που μάχονται τον ιό. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.