CELEBRITIES

Η Milla Jovovich αποκαλύπτει την «αγαπημένη της στιγμή μέσα στην ημέρα»


The Jennettes

5 Μαΐου 2020

Η Milla Jovovich αποκαλύπτει την «αγαπημένη της στιγμή μέσα στην ημέρα»

Η Milla Jovovich μόλις πριν τρεις μήνες, έφερε στον κόσμο τη μικρή Osian, την οποία παράλληλα, έχει ονομάσει και ως "miracle baby", πιθανότατα εξαιτίας της αποβολής της πριν περίπου ενάμιση χρόνο. 

Πλέον για τρίτη φορά μητέρα, η 44χρονη ηθοποιός ενημερώνει τους followers της για τη νέα καθημερινότητα με τη μικρή, ενώ στο πρόσφατο post της μιλάει για τον θηλασμό και πως αυτή είναι «η πιο χαρούμενη στιγμή της ημέρας της».

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την τρυφερή φωτογραφία πριν λίγες ώρες, «Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτές τις ήσυχες μέρες με το μωρό μου. Όταν την θηλάζω, περνάω την πιο αγαπημένη στιγμή της ημέρας μου. Λατρεύω τόσο πολύ αυτή την περίοδο της ζωής μου. Θα αποτελεί την πιο γλυκιά ανάμνηση στο μέλλον».

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Paul W.S. Anderson έχουν ήδη αποκτήσει δύο κόρες, την 4χρονη Dashiel και τη 12χρονη Ever, που υποδέχτηκαν τον Φεβρουάριο, με ιδιαίτερη θέρμη το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Δείτε ακόμη: Milla Jovovich: Τα μαλλιά της αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.