CELEBRITIES

Μπορεί το Met Gala να μην έγινε, όμως η Julia Roberts το γιόρτασε, φορώντας την πιο εντυπωσιακή τουαλέτα στο σπίτι


5 Μαΐου 2020

Μπορεί το Met Gala να μην έγινε, όμως η Julia Roberts το γιόρτασε, φορώντας την πιο εντυπωσιακή τουαλέτα στο σπίτι

Η πρώτη Δευτέρα του Μαΐου είναι συνώνυμη της μεγαλύτερης βραδιάς μόδας και θεάματος, αυτή του Met Gala ή Met Ball. Η κορυφαία εκδήλωση διεξάγεται προκειμένου να συγκεντρωθούν πόροι για τη χρηματοδότηση του Costume Institute του Metropolitan Museum of Art, στη Νέα Υόρκη. Οι πιο λαμπερές προσωπικότητες έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις πιο ενδιαφέρουσες ενδυματολογικές επιλογές, σύμφωνα με το σχετικό θέμα του εκάστοτε Met Gala.

Για πρώτη φορά, μετά από 72 χρόνια από το έτος ίδρυσης του, το event ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19. Ωστόσο η Julia Roberts προκειμένου να τιμήσει τον θεσμό δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία, στην οποία φορά μια εντυπωσιακή, ασπρόμαυρη δημιουργία από τούλι

Η ηθοποιός ποζάρει στο μπάνιο του σπιτιού της, μπροστά από το παράθυρο, γράφοντας: "Εδώ βλέπετε εμένα…να μην πηγαίνω στο Met Ball απόψε", και θέλοντας να τονίσει τη σημασία του να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.