CELEBRITIES

Μiley Cyrus: To πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μετά την καραντίνα είναι τόσο ανθρώπινο που μας συγκίνησε


7 Μαΐου 2020

Μiley Cyrus: To πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μετά την καραντίνα είναι τόσο ανθρώπινο που μας συγκίνησε

Η Miley Cyrus ανυπομονεί να επανασυνδεθεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όταν αυτό κριθεί ασφαλές. 

Η 27χρονη ποπ star και ηθοποιός αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό WSJ., ότι έχει αντιληφθεί τις συνέπειες της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού, πράγμα που σημαίνει ότι, όπως και πολλοί άλλοι, στρέφεται στην τεχνολογία για να περάσει την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω, είναι σίγουρα να αγκαλιάσω τη μαμά και τον μπαμπά μου όταν πάρω το πράσινο φως ότι αυτό θα είναι ασφαλές», είπε στη δημοσίευση. «Αυτή τη στιγμή, η μαμά μου δεν θα έρθει κοντά μου».

Πρόσθεσε επίσης, ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα, που έχει περάσει χωρίς να δει την οικογένειά της, μιλώντας παράλληλα και για το δέσιμο με τη γιαγιά της. "Η μαμά της μαμάς μου είναι ακόμα μαζί μας. Είναι η μεγαλύτερη μου θαυμάστρια, αλλά δεν έχει Instagram, οπότε δεν έχει δει το Live talk show, Bright Minded". Θα πρέπει να το γράψω σε VHS γι 'αυτήν. Αλλά είναι τα πάντα για μένα. Ζει με ηλικιωμένους, οπότε δεν μπορούμε να την επισκεφθούμε. Είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω περάσει χωρίς να δω τη μαμά μου ή τη γιαγιά μου", αποκαλύπτει.

Η ανάγκη της star να δει τους οικείους της είναι τόσο κατανοητή και ανθρώπινη που μας έκανε να δακρύσουμε, αφού κι εμείς αισθανόμαστε το ίδιο ακριβώς την ώρα που τα μέτρα ενάντια στον Covid-19 δεν μας επιτρέπουν να έρθουμε κοντά και να αγκαλιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.