CELEBRITIES

H Sofia Vergara ποζάρει με την ανιψιά της και η ομοιότητα είναι ολοφάνερη


The Jennettes

7 Μαΐου 2020

H Sofia Vergara ποζάρει με την ανιψιά της και η ομοιότητα είναι ολοφάνερη

Η πληθωρική ηθοποιός του Hollywood, Sofia Vergara, πόζαρε με την 28χρονη ανιψιά της και η αλήθεια είναι ότι η ομοιότητα είναι τεράστια. Η ίδια απολαμβάνει τον ρόλο της θείας και όπως δείχνει μέσα από τα social media της, φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο με την όμορφη ανιψιά της.

Η 47χρονη ηθοποιός πόζαρε σε μια πρόσφατη ανάρτησή της με την ανιψιά της, η οποία μοιάζει με αδερφή της παρόλο που τις χωρίζει μία 20ετία και τα σχόλια από τους θαυμαστές δεν σταμάτησαν. Οι δυο τους ήταν χαμογελαστές και φορούσαν μπλε φορέματα που τους ταίριαζαν απόλυτα και όπως έδειχναν, ετοιμάζονταν να γευματίσουν καθώς πόζαραν στην κουζίνα μπροστά από μεξικάνικες λαχταριστές λιχουδιές. Μάλιστα, είχαν στολίσει και όλο το τραπέζι με έντονα χρώματα, όπως ακριβώς είναι και η παράδοση στο Μεξικό. 

Θεία και ανιψιά στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί μαζί και στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy, στρέφοντας όλα τα φλας των φωτογράφων επάνω τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.