CELEBRITIES

Ο απίστευτος χαρακτηρισμός του Robert De Niro για τον Donald Trump και η επιθυμία του να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης


The Jennettes

8 Μαΐου 2020

Ο απίστευτος χαρακτηρισμός του Robert De Niro για τον Donald Trump και η επιθυμία του να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης

Ο Robert De Niro, μιλώντας στην εκπομπή “Late Show”, εξέφρασε τη διαφωνία του για τον χειρισμό της κυβέρνησης του Donald Trump, όσον αφορά στην πανδημία του κορωνοϊού, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo.

«Θα είχαμε βιώσει καλύτερα αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος Trump είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, αλλά εμείς πληρώνουμε τώρα τα σπασμένα. Θα υπήρχαν σίγουρα, άσχημες στιγμές, αλλά όχι όπως τώρα», είπε ο διάσημος ηθοποιός για τον Αμερικανό πρόεδρο. Χαρακτηρίζοντας την αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην πανδημία ως «απαίσια», ο De Niro πρόσθεσε ότι «όλοι γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζει ο Trump θέλει απλά για να επανεκλεγεί».

«Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια... Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Shakespeare.  Όλοι έχουν μια ατζέντα... Τι θα ήταν πιο σημαντικό για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον διάβολο για να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό», συνέχισε σε πολύ υψηλούς τόνους.

Μιλώντας ακόμη για τον Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, είπε: «Κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας Πρόεδρος. Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Jo Baiden αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι... Κάνει εξαιρετική δουλειά». Ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να τον υποδυθεί αργότερα σε μία ταινία. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.