CELEBRITIES

Η Taylor Swift κάνει πρόποση στον εαυτό της και "τσουγκρίζει" το ποτήρι της με την καραντίνα


The Jennettes

8 Μαΐου 2020

Η Taylor Swift κάνει πρόποση στον εαυτό της και "τσουγκρίζει" το ποτήρι της με την καραντίνα

Οι ημέρες του εγκλεισμού έχουν γίνει πηγή έμπνευσης για πολλούς celebrities αναφορικά με τις δραστηριότητες και τα χόμπι που αναπτύσσουν μέσα στο σπίτι.

Πολλοί ξεκίνησαν να ασχολούνται με τη μαγειρική, τη ζωγραφική, την κηπουρική ενώ άλλοι, όπως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez μετέτρεψαν τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους σε κέντρο αθλητικών δραστηριοτήτων. Η 30χρονη τραγουδίστρια, Taylor Swift ήταν ωστόσο, από τις διασημότητες που δεν ένιωσαν να τις επηρεάζει ιδιαίτερα εποικοδομητικά η καραντίνα. 

Η star μάλιστα, πριν λίγες ώρες ανέβασε μία selfie, καθώς την βλέπουμε να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της , κάνοντας πρόποση στον εαυτό της με μοναδικό αποδέκτη, την κάμερα. Η ίδια σήκωσε ένα ποτήρι με κρασί στην υγειά της απομόνωσης και "τσουγκρίζει" με την καραντίνα. Γράφοντας με emojis κρασιού και φιδιών, "biiig isolation", η τραγουδίστρια προκάλεσε αμέτρητα σχόλια και likes από fans που ταυτίστηκαν με την κίνησή της.

Η selfie τραβήχτηκε από μία σχετική απόσταση από την ίδια, πιθανότατα για να δείξει την τήρηση των μέτρων και φυσικά, πως δεν είναι κανείς άλλος στον χώρο την ώρα της μοναχικής πρόποσης. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό η star να ετοιμάζει μία επερχόμενη κυκλοφορία, για την οποία θέλει σιγά- σιγά να προετοιμάσει τους followers της. 

Δείτε ακόμη: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις της Taylor Swift 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.