CELEBRITIES

O Barack Obama ευχήθηκε με ξεχωριστό τρόπο «στη γυναίκα που τα κάνει όλα δυνατά»


The Jennettes

11 Μαΐου 2020

O Barack Obama ευχήθηκε με ξεχωριστό τρόπο «στη γυναίκα που τα κάνει όλα δυνατά»

Ο Barack Obama είναι υπερήφανος που έχει για γυναίκα του τη Michelle Obama και θέλησε να της το εκφράσει και μέσω μιας προσωπικής του ανάρτησης στο Instagram. 

Με αφορμή της Γιορτή της Μητέρας, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε στο Instagram μια γλυκιά φωτογραφία για να τιμήσει τη μητέρα των παιδιών του, γράφοντας από κάτω: «Ακόμα και αν δεν μπορείτε να αγκαλιάσετε τις μητέρες στη ζωή σας σήμερα, ελπίζω να τους πείτε ένα έξτρα ευχαριστώ σήμερα. Σ' ευχαριστώ και χρόνια πολλά στη γυναίκα που τα κάνει όλα δυνατά. Σ' αγαπώ, Michelle Obama».  

Με παρόμοιο τρόπο ωστόσο, θέλησε και η Michelle Obama να ευχηθεί σε όλες τις μητέρες του κόσμου, τιμώντας κυρίως τη μητέρα της, Marian Robinson. Όπως έγραψε η ίδια κάτω από τη δημοσίευσή της, «Από τα γενέθλια, τα οικογενειακά ταξίδια μέχρι τις αποφοιτήσεις, η μητέρα μου ήταν πάντα εκεί για να προσφέρει ένα επιπλέον χέρι, να θαυμάζει τις μικρές χαρές της ζωής και θα είναι ο βράχος μας για να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, πολλοί από εμάς θυμηθήκαμε πως η ζωή, και ειδικά το μεγάλωμα των παιδιών, σπάνια συμβαδίζει με τα σχέδια που κάνουμε. Τόσες πολλές μητέρες εργάζονται ακατάπαυστα για να τα φέρουν βόλτα με τις οικογένειές τους, την εργασία, τις κοινότητες, αλλά και με τον εαυτό τους μέσα από αυτή την κρίση.

Και ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε χωρίσει από τις οικογένειές σας σήμερα, είτε λόγω σωματικής απόστασης είτε επειδή τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή, θυσιάζοντας αυτό τον χρόνο για να διατηρήσετε όλους εμάς τους υπόλοιπους ασφαλείς. Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς θα προτιμούσατε να είστε έξω από το σπίτι, περνώντας αυτή την ημέρα με την μαμά σας ή όποιον γεμίζει αυτό τον ρόλο στη ζωή σας. Το νιώθω κι εγώ. Έτσι, αφιερώνω λίγο χρόνο σήμερα για να απευθυνθώ στις καταπληκτικές μητέρες της ζωής μου, φίλοι, μέντορες, θείες, που μπορεί να χρειάζονται επιπλέον αγάπη σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει πολλούς από εσάς. Από την οικογένειά μου, στη δική σας, Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας». 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.