CELEBRITIES

Justin Timberlake- Jessica Biel: Οι αναρτήσεις που αποδεικνύουν ότι το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ


The Jennettes

11 Μαΐου 2020

Justin Timberlake- Jessica Biel: Οι αναρτήσεις που αποδεικνύουν ότι το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ

Με αφορμή τη χθεσινή γιορτή της Μητέρας, ο Justin Timberlake δημοσίευσε ένα τρυφερό post στο Instagram, προκειμένου να εκδηλώσει τον θαυμασμό και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη για τη γυναίκα, που έχει φέρει στον κόσμο τον 5χρονο γιο τους, Sillas Randall. 

Ο 39χρονος τραγουδιστής απέδειξε πως ο έρωτάς του είναι πιο δυνατός από ποτέ για τη Jessica Biel, δημοσιεύοντας μερικά νοσταλγικά και ταυτόχρονα αστεία στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή. Ο ίδιος μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση, έγραψε: "Αγάπη μου... Με κάνεις συνεχώς να σε θαυμάζω. Η οικογένειά μας έχει πετύχει από την αγάπη σου και από το μεγαλείο της ψυχής σου. Είσαι η ιδανική γυναίκα, και αξίζει να το μοιραστώ με όλους. Τα αγόρια σου σε λατρεύουν!!!". 

 Η Biel προχώρησε και εκείνη σε μια γλυκιά ανάρτηση με αφορμή τη μέρα, λέγοντας στους θαυμαστές της πως νιώθει ότι το να είναι η μαμά του Silas, είναι "η πιο υπέροχη δουλειά ολόκληρου του κόσμου". Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, κάτω από το post της, "Αυτά τα δύο πλάσματα, κάνουν τον ρόλο της μαμάς την πιο υπέροχη αποστολή στον κόσμο". Ενώ όπως συμπλήρωσε, "Οι στιγμές που περνάω μαζί σας, είναι ειλικρινά οι πιο πολύτιμες, οι πιο αστείες και οι πιο λαμπρές της ζωής μου. Σας αγαπάω και τους δύο τόσο πολύ".

Οι τρεις τους ζουν αυτό το διάστημα στη Montana, τηρώντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας ενάντια στον ιό, καθώς το μέρος είναι ούτως ή άλλως απομονωμένο. Οι πρόσφατες αναρτήσεις και των δύο, αποδεικνύουν πως έχουν περάσει τα σύννεφα της σχέσης τους, διανύοντας ίσως ένα από τα καλύτερα διαστήματα της κοινής τους ζωής. 

Δείτε ακόμη: Justin Timberlake - Jessica Biel: Είναι αγαπημένοι και φαίνεται! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.