CELEBRITIES

Η Kate Middleton έχει τον τέλειο τρόπο να φορέσει κατακόκκινο φόρεμα την άνοιξη -Με look που έχει επαναλάβει στο παρελθόν


11 Μαΐου 2020

Η Kate Middleton έχει τον τέλειο τρόπο να φορέσει κατακόκκινο φόρεμα την άνοιξη -Με look που έχει επαναλάβει στο παρελθόν

H Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William συνεχίζουν να πραγματοποιούν τις επίσημες βασιλικές τους δεσμεύσεις, ακόμη και όσο βρίσκονται σε καραντίνα. Ο δούκας και η δούκισσα έχουν πραγματοποιήσει τις υποχρεώσεις τους στο Zoom για να επικοινωνήσουν με ανθρώπους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για τον εορτασμό της Ημέρας της ΕΕ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge μίλησαν με ανθρώπους σε μια κατοικία στο ανατολικό Sussex. Για την βιντεοκλήση, η Kate φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα από το brand L.K. Bennett και κομψά σκουλαρίκια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate φορούσε αυτό το συγκεκριμένο φόρεμα. Η δούκισσα φωτογραφήθηκε, φορώντας το κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Wimbledon για να παρακολουθήσει αγώνα τένις το 2015.

jenny.gr

Oι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είναι ενθουσιασμένοι που μπορούν να μαθαίνουν τα royal νέα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.