Η κρίση του κορωνοϊού επηρέασε και τη Jennifer Lopez- Το brand της θα μείνει εκτός γνωστής αλυσίδας καταστημάτων

The Jennettes
Τετάρτη 20 Μάιος 2020

Η εταιρεία καταστημάτων της Kohl, που φιλοξενεί και το brand της Jennifer Lopez δήλωσε ότι η κρίση του κορωνοϊού θα επηρεάσει σημαντικά τα οικονομικά αποτελέσματά της φέτος, καθώς απομάκρυνε οκτώ brands, μεταξύ των οποίων κι εκείνο της Lopez. 

Η αλυσίδα καταστημάτων δεν θα διαθέτει πλέον ρούχα της star, καθώς για το τρίμηνο που έληξε στις 2 Μαΐου, οι καθαρές πωλήσεις μειώθηκαν περίπου 44% στα 2,16 δισ. δολάρια και η εταιρεία ανέφερε καθαρή ζημιά 541 εκατ. δολαρίων. Παρόλο που οι διαδικτυακές πωλήσεις της αυξήθηκαν αυτό το διάστημα, η Kohl είναι γνωστό ότι αντιμετώπιζε προβλήματα και πριν την πανδημία στην κατηγορία των γυναικείων ενδυμάτων.

Η Kohl, που συνεργάστηκε επί περίπου δέκα χρόνια με τη Jennifer Lopez, άρχισε να διαθέτει τη Juicy Couture σε καταστήματα το 2014, ενώ παράλληλα θα σταματήσει να πωλεί τα brands των Dana Buchman, Mudd, Candie's, Rock And Republic και Elle. Η Jennifer Lopez ωστόσο, έχει τέτοια δυναμική στον χώρο που δεν αναμένεται να επηρεαστεί σημαντικά από τη διακοπή της συνεργασίας.

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία