CELEBRITIES

Η 15χρονη κόρη της Courteney Cox, Coco βάφει τη μαμά της και η στιγμή γίνεται viral


The Jennettes

26 Μαΐου 2020

Η 15χρονη κόρη της Courteney Cox, Coco βάφει τη μαμά της και η στιγμή γίνεται viral

H Courteney Cox αφέθηκε στα χέρια της 15χρονης κόρης της, Coco προκειμένου η μικρή να πειραματιστεί με το μακιγιάζ επάνω στο πρόσωπό της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός του Hollywood δημοσίευσε το video στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε να τη βάφει η έφηβη κόρη της, ξεπερνώντας τις 3.5 εκατομμύρια προβολές. Η 15χρονη Coco μυήθηκε στην τέχνη του μακιγιάζ, βάζοντας eyeliner στα μάτια της μητέρας της και λίγο glitter για να τους δώσει λάμψη και να τα φωτίσει. 

https://instagram.com/p/CAl0QzUjgr4/

 Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ ενώ το παραπάνω αποτέλεσμα, που δείχνει την Coco σε χρέη μακιγιέζ, συγκέντρωσε την αποδοχή του κοινού, όπως και αμέτρητα σχόλια και likes από τους θαυμαστές.

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες, καθώς περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί, ειδικά τώρα στην καραντίνα. Η Courteney Cox ήταν έγκυος στην Coco κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς «Φιλαράκια».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.