CELEBRITIES

Helen Mirren: «Δεν συμφωνώ ότι είμαι sex symbol»


28 Μαΐου 2020

Helen Mirren: «Δεν συμφωνώ ότι είμαι sex symbol»

Η Dame Helen Mirren αποκάλυψε πώς αισθάνεται για το γεγονός ότι την αποκαλούν σύμβολο του σεξ. Η 74χρονη ηθοποιός είπε στο περιοδικό Woman σε μια πρόσφατη συνέντευξη ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της sex symbol, αλλά εξακολουθεί να κολακεύεται από τo κοπλιμέντο.

"Δεν συμφωνώ ότι είμαι σύμβολο σεξ, το σπουδαίο στο να μεγαλώνεις είναι ότι τα ξεπερνάς όλα αυτά", είπε η Mirren. "Τείνεις να σκέφτεσαι, σύμβολο σεξ; Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείς να ακολουθήσεις".

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θα «δεχτεί» το κομπλιμέντο. "Δεν πρόκειται να διαφωνήσω με αυτό. Αλλά δεν πρόκειται να δώσω προσοχή", πρόσθεσε. "Είναι υπέροχο και δεν το αποκλείω - είναι ένα υπέροχο κομμάτι της ζωής - αλλά είναι μόνο ένα μέρος, δεν είναι το παν".

Στη συνέντευξη, η Mirren είπε επίσης ότι αγωνίστηκε πολλές φορές, για την αυτοπεποίθησή της και αυτό επηρέασε σημαντικά την καριέρα της. "Ήθελα,να είμαι, ένα κοκαλιάρικο κορίτσι με μαύρα και με τσιγάρο Gitane - και φυσικά, δεν ήμουν. Έπρεπε να αποδεχτώ αυτό που μου είχε δοθεί γενετικά, αλλά, ταυτόχρονα να μην το αφήσω να καταστρέψει τη ζωή μου", ομολογεί.

Η Mirren πρόσθεσε επίσης: "Πολλοί ηθοποιοί αποπνέουν αυτοπεποίθηση, το βρίσκω αφοπλιστικό. Πάνω από μία φορά έπρεπε να φύγω και να κλειδωθώ στην τουαλέτα, για να πω, "Έλα, μπορείς να το κάνεις αυτό, Helen".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.