CELEBRITIES

Oικογένεια Κardashian: Η φωτογραφία που αποδεικνύει πόσο εκπληκτικά μοιάζουν


28 Μαΐου 2020

Oικογένεια Κardashian: Η φωτογραφία που αποδεικνύει πόσο εκπληκτικά μοιάζουν

Η οικογένεια Kardashian -Jenner απασχολεί συνεχώς τα ΜΜΕ με την ζωή και τα κατορθώματά της. Η «αυτοκρατορία» τους στήθηκε πάνω στα πρόσωπα και τις ζωές τους.

Οι Kardashian -Jenner μπορεί να μας απασχολούν με την ομορφιά τους, ωστόσο, από ότι φαίνεται, από κάπου την έχουν πάρει. H Κim Kardasian μοιράστηκε μία throwback φωτογραφία, στην οποία εμφανίζονται όλες οι γυναίκες μέλη της οικογένειας και οι θαυμαστές τους σχολιάζουν πόσο εκπληκτικά μοιάζουν μεταξύ τους.

Από την Courtney και την Khloé στην Kim και τις μικρές Kendall και Κylie, η ασπρόμαυρη φωτογραφία αποδεικνύει την ομοιότητα τους. Δεν είναι λίγοι όμως κι εκείνοι που σχολιάζουν πόσο αγνώριστες δείχνουν σήμερα, μετά τις πλαστικές επεμβάσεις.

Προφανώς, η Kim είχε νοσταλγική διάθεση και μοιράστηκε την τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία. Φυσικά, το Instagram τις αποθέωσε.

https://instagram.com/p/CArCWJXAKgj/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.