CELEBRITIES

Η Ashley Graham ποζάρει για πρώτη φορά σε εξώφυλλο περιοδικού με τον γιο της, Isaac και ενισχύει το body positivity


The Jennettes

1 Ιουνίου 2020

Η Ashley Graham ποζάρει για πρώτη φορά σε εξώφυλλο περιοδικού με τον γιο της, Isaac και ενισχύει το body positivity

Η Ashley Graham έχει δηλώσει πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της από τότε που έγινε μαμά τον Ιανουάριο. 

Είναι η πρώτη φορά που το 32χρονο μοντέλο έκανε επίσημη φωτογράφιση σε περιοδικό μαζί με τον γιο της, Isaac, στην οποία τη βλέπουμε να τον θηλάζει. Η Graham έγινε το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar UK για το τεύχος του Ιουλίου, ενώ φωτογραφήθηκε από τον σύζυγό της, Justin Ervin στο σπίτι τους στη Nebraska κατά την παραμονή τους εκεί καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας. 

https://instagram.com/p/CA5AIvLhUsx/

Μιλώντας για τις αλλαγές που δέχτηκε το σώμα της και για το body positivity, η Graham μίλησε για το πώς βίωσε όλη αυτή τη μεταμόρφωση στο σώμα της. "Μου πήρε αρκετό καιρό ώστε να το αποδεχτώ ψυχικά γιατί πραγματικά ένιωθα σαν να είχε καταλάβει το σώμα μου ένας εξωγήινος". 

https://instagram.com/p/CA5JMWrBe3X/

Ωστόσο, γρήγορα "αγκάλιασε" τις αλλαγές στο σώμα της, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε νέα μαμά, καθώς η χαρά της μητρότητας γρήγορα υπερίσχυσε στην ψυχολογία του μοντέλου, "Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα γίνω μια υπέροχη μαμά". Το ζευγάρι βιώνει αναμφίβολα, μία από τις πιο όμορφες και γαλήνιες στιγμές της κοινής του ζωής και η ευτυχία αποτυπώνεται εξαιρετικά στην παραπάνω φωτογράφιση. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.