CELEBRITIES

Η Meghan Markle μίλησε ανοιχτά για τη δολοφονία του George Floyd: "Λυπάμαι που μεγαλώνετε σε έναν τέτοιο κόσμο"


The Jennettes

4 Ιουνίου 2020

Η Meghan Markle μίλησε ανοιχτά για τη δολοφονία του George Floyd: "Λυπάμαι που μεγαλώνετε σε έναν τέτοιο κόσμο"

Η Meghan Markle πήρε ανοιχτά θέση απέναντι στη δολοφονία του George Floyd, μιλώντας σε μαθητές του σχολείου που φοιτούσε, Immaculate Heart High στο Los Angeles μέσω βιντεοκλήσης, όπου μεταξύ άλλων έθιξε και το ζήτημα που έχει συγκλονίσει αυτό το διάστημα την ανθρωπότητα. 

Η Meghan δήλωσε πως, "Το μόνο λάθος πράγμα που μπορείς να πεις, είναι να μην πεις τίποτα. H ζωή του George Floyd είχε αξία, όπως και η ζωή της Breonna Taylor, του Philando Castile, του Tamir Rice, και πολλών ακόμη ονομάτων, είτε έγιναν γνωστά είτε όχι. Όλοι είδαμε από την περασμένη εβδομάδα όσα συμβαίνουν γύρω μας και είναι πραγματικά λυπηρό. Το μόνο πράγμα που θέλω να πω είναι συγγνώμη που πρέπει να μεγαλώσετε σε έναν κόσμο, που αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν ακόμα". 

Η Meghan αναφέρθηκε και σε δύο δικές της εμπειρίες και αναμνήσεις. Η πρώτη, αφορούσε τη συμβουλή μιας καθηγήτριας της, που της είχε πει να βάζει πάντα τις ανάγκες των άλλων πάνω από τους δικούς της φόβους, κάτι το οποίο σκέφτεται πιο έντονα από ποτέ αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, η ίδια ανέτρεξε και στις ταραχές που είχε βιώσει η ίδια ως παιδί, οι οποίες είχαν ξεσπάσει το 1991 όταν ένας μαύρος άνδρας, o Rodney King έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς.

 Ο λόγος της Meghan Markle λειτουργεί ως αφύπνιση απέναντι στα αιματηρά γεγονότα της επικαιρότητας με σκοπό να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, που θα μεγάλωναν δραματικά τη λίστα των θυμάτων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.