CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez διαδηλώνουν ένθερμα σε πορεία με αφορμή τον θάνατο του George Floyd


The Jennettes

9 Ιουνίου 2020

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez διαδηλώνουν ένθερμα σε πορεία με αφορμή τον θάνατο του George Floyd

Μήνυμα στήριξης των αντιρατσιστικών διαδηλώσεων κατά της δολοφονίας του George Floyd έστειλαν η Jennifer lopez και ο Alex Rodriguez. Φορώντας μάσκες διαδήλωσαν στο πλευρό ένθερμων υποστηρικτών του κινήματος “Black Lives Matter” μετά και την ενθάρρυνση των παιδιών της, των διδύμων Emma και Max που είναι δώδεκα ετών.

Όπως έγραψε η διάσημη σταρ, ο γιος της Max της είπε πως αφού έχει τόσους ανθρώπους να την ακολουθούν, όπως και οι YouTubers παιχνιδιών που ο ίδιος ακολουθεί οφείλει να στηρίξει τους διαδηλωτές για την δολοφονία του George Floyd.

https://instagram.com/p/CBKG43Tg1Hx/

«Του είπα, είναι ‘’αστείο που το λες αυτό μωρό μου, γιατί σχεδιάζω ορισμένα πράγματα’’», απάντησε η Lopez στον γιο της και συζήτησαν πως εάν δεν υπάρχει δικαιοσύνη για έναν άνθρωπο τότε δεν υπάρχει για κανέναν.

«Πρέπει να υπερασπιστούμε αυτά τα οποία πιστεύουμε και να πολεμήσουμε την αδικία στον κόσμο. Έτσι συνεχίζουμε να διαδηλώνουμε ειρηνικά μέχρι να υπάρξει αλλαγή», αναφέρει η Lopez.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.