CELEBRITIES

H throwback φωτογραφία της Victoria Beckham από τότε που ήταν μωρό φέρνει πιο κοντά μας το καλοκαίρι


The Jennettes

9 Ιουνίου 2020

H throwback φωτογραφία της Victoria Beckham από τότε που ήταν μωρό φέρνει πιο κοντά μας το καλοκαίρι

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Ιουνίου, η Victoria Beckham έκανε ένα διαφορετικό post από αυτά των ημερών.

Μετά από μια σειρά αναρτήσεων στη μνήμη του George Floyd και υπέρ του κινήματος Black Lives Matter, η star δημοσίευσε ένα post, στο οποίο τη βλέπουμε μικρή με καπέλο και ένα φτυάρι στη θάλασσα.

https://instagram.com/p/CBK42FxpCo3/

Η Victoria ως μωρό, μπορεί να λάτρευε τη θάλασσα και το νερό, αλλά αυτό δεν είναι πολύ ορατό αν κρίνουμε από το πρόσωπό της! Η δημοσίευση αναμφίβολα, έκανε τους fans της να ξεχαστούν λίγο από τη θλίψη των ημερών, σχηματίζοντας το χαμόγελο στα χείλη τους. Πάντως, η μικρή Victoria δεν έχει πολλές ομοιότητες με τη σημερινή αλλά αν κρίνουμε από το καπέλο, φαίνεται πως είχε διαμορφώσει στιλ από τότε.

Οι προηγούμενες δημοσιεύσεις της ωστόσο πριν το διασκεδαστικό post, είναι αφιερωμένες στη μνήμη του George Floyd και στον άδικο χαμό όλων των θυμάτων από την αστυνομική βία και τον ρατσισμό.

https://instagram.com/p/CBAt2nGJTEV/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.