CELEBRITIES

Η Kylie Jenner αποκαλύπτει το ποσοστό των Αφροαμερικανών που εργάζονται στην εταιρεία καλλυντικών της


The Jennettes

9 Ιουνίου 2020

Η Kylie Jenner αποκαλύπτει το ποσοστό των Αφροαμερικανών που εργάζονται στην εταιρεία καλλυντικών της

Εν μέσω κρίσης στην Αμερική για τη δολοφονία του George Floyd και ενώ οι διαδηλώσεις συνεχίζονται, ένα νέο challenge έρχεται στο προσκήνιο για να αναδείξει και να υποστηρίξει ίσες ευκαιρίες και ποικιλομορφία στη βιομηχανία ομορφιάς, συμμετέχοντας στην πρόκληση Pull Up for Change. H Κylie Jenner δείχνει να έχει ευαισθητοποιηθεί με όσα συμβαίνουν όπως και πολλοί άλλωστε, celebrities.

Η Kylie Cosmetics λοιπόν, μέσα από το Instagram αποκάλυψε το ποσοστό Αφροαμερικανών που εργάζονται στην εταιρεία, δείχνοντας πως δεν κάνει διακρίσεις και μάλιστα θα ήθελε στα επόμενα χρόνια να αυξήσει αυτό το ποσοστό.

"Η Kylie Cosmetics είναι εδώ για το Pull Up for Change, για την ομάδα μας και για τη Μαύρη κοινότητα. Είμαστε περήφανοι για την ποικιλομορφία της εταιρείας μας με μια ομάδα από Μαύρες, Λευκές, Ασιάτισες, Ιθαγενείς, Ισπανόφωνες γυναίκες", δήλωσε το brand στο Instagram.

jenny.gr

@kyliecosmetics

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.