CELEBRITIES

Η Milla Jovovich βρέθηκε σε πορεία διαμαρτυρίας του κινήματος «Black Lives Matter» με τη 12χρονη κόρη της


The Jennettes

10 Ιουνίου 2020

Η Milla Jovovich βρέθηκε σε πορεία διαμαρτυρίας του κινήματος «Black Lives Matter» με τη 12χρονη κόρη της

Η Milla Jovovich διδάσκει το μεγαλύτερο παιδί της ότι καμία φωνή δεν είναι λίγη. «Ήμουν σε θέση να δείξω στην κόρη μου πως ακόμη και μια μικρή πράξη, κάνει όλους να νιώθουν συνδεδεμένοι με κάτι μεγαλύτερο», έγραψε η διάσημη ηθοποιός.

Σε μια παθιασμένη ανάρτησή της στο Instagram το Σαββατοκύριακο, η πρωταγωνίστρια του Resident Evil μοιράστηκε μια φωτογραφία της και της 12χρονης κόρης της, Ever Gabo, που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία με αφορμή τον θάνατο του George Floyd.

jenny.gr

«Ως γονείς, ο σύζυγός μου και εγώ θέλουμε να βοηθήσουμε τη μεγαλύτερη κόρη μας να υψώσει τη φωνή της και να νιώσει μέρος αυτού του απίστευτου κινήματος για δικαιοσύνη που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, του #blacklivesmatter,» έγραψε η Jovovich.

https://instagram.com/p/CAyd4QRHknm/

«Επειδή δεν έχει σημασία πόσο μικρή είναι η διαμαρτυρία σας, θα επηρεάσει θετικά και με τον ίδιο τρόπο όπως με τους υπόλοιπους ανθρώπους, και ίσως μπορέσει να δημιουργήσει έναν πυρήνα αλλαγής σε εκείνους που δεν αισθάνονται το ίδιο με μας», είπε η Jovovich.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.