UPDATE #NOW

Νιόπαντρο ζευγάρι στις ΗΠΑ κατέβηκε σε πορεία για τον George Floyd αμέσως μετά τον γάμο του


The Jennettes

9 Ιουνίου 2020

Νιόπαντρο ζευγάρι στις ΗΠΑ κατέβηκε σε πορεία για τον George Floyd αμέσως μετά τον γάμο του

"Η αγάπη είναι ένα πανίσχυρο πράγμα"

Με οδηγό το παραπάνω μότο, φαίνεται πως παντρεύτηκε ένα ζευγάρι στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, αφού αμέσως μετά τον γάμο του προτίμησε να πάρει μέρος σε διαδήλωση για τη δολοφονία του George Floyd, αντί να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός. 

Οι Dr Kerry Anne Perkins και Michael Gordon παντρεύτηκαν το Σάββατο και μετά την μικρή τελετή που έκαναν, κατέβηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας με νυφικό και κοστούμι. Το πλήθος του κόσμου τους έκανε χώρο για να περάσουν ενώ η συγκινητική τους απόφαση καταγράφηκε σε βίντεο και φωτογραφίες. 

Όπως δήλωσε ο Michael Gordon, "Όλοι αντιλαμβανόμαστε την αδικία. Αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους", ενώ όπως τόνισε η σύζυγός του, "Ήταν μια πολύ έντονη στιγμή".

https://instagram.com/p/CBHBwTvAWmj/

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους είχαν προγραμματίσει ο γάμος τους να γίνει νωρίτερα αλλά η πανδημία άλλαξε τα σχέδια τους με αποτέλεσμα η γαμήλια τελετή να συμπέσει με τις μαζικές διαδηλώσεις στη μνήμη του George Floyd.

Η στιγμή έγινε viral και αποτελεί μια καλή υπενθύμιση αναφορικά με το ότι "η αγάπη είναι ένα πανίσχυρο πράγμα", κάτι το οποίο χρειάζεται να θυμόμαστε κάθε φορά που πάμε να το ξεχάσουμε από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας.