ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Natalie Portman: Τα beauty μυστικά της λαμπερής star που σήμερα γίνεται 39 χρονών


Ελένη Τσούτση

9 Ιουνίου 2020

Natalie Portman: Τα beauty μυστικά της λαμπερής star που σήμερα γίνεται 39 χρονών

Η Natalie Portman αντιπροσωπεύει μοναδικά το πρότυπο της κλασικής παριζιάνικης ομορφιάς. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της την αναδεικνύει σταθερά στη λίστα του περιοδικού Maxim με τις πιο ελκυστικές  γυναίκες του κόσμου. Η λαμπερή ηθοποιός σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 39, και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μια αναδρομή στα μυστικά ομορφιάς της, που την κάνουν να δείχνει δέκα χρόνια νεότερη και τόσο φρέσκια.

Η ίδια προτιμά να είναι φυσική και να μη βάφεται σχεδόν καθόλου αφού όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, "της αρέσει να είναι φυσική". Προτιμά να  εφαρμόζει μόνο μία ενυδατική με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF, προκειμένου να προστατεύσει την επιδερμίδα της από τον ήλιο. Αν κάποια μέρα κάνει κάτι extra, θα επιλέξει να φορέσει λίγο concealer, mascara και nude κραγιόν.

jenny.gr

Η αγαπημένη της skincare συνήθεια που δεν αλλάζει ποτέ, είναι το λάδι από κουκούτσι σταφυλιού, που της παρέχει full ενυδάτωση και της χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Το χρησιμοποιεί πρωί και βράδυ ως ενυδατική και το ανακατεύει με το foundation της, για τέλεια και λαμπερή κάλυψη.

Επίσης, όπως όλες μας, έτσι κι εκείνη, παραδέχεται πως ταλαιπωρείται από beauty προβλήματα. "Έχω μαύρους κύκλους στα μάτια μου και πάντα εφαρμόζω ένα concealer κάτω από την περιοχή των ματιών".

jenny.gr

Το καλύτερο makeup trick που έχει μάθει από την δουλειά της, είναι να μην αποχωρίζεται την πούδρα της. Τα θερμά φώτα την κάνουν να ιδρώνει και συνεπώς σαμποτάρουν το μακιγιάζ. Για να αποφύγει λοιπόν, ένα makeup disaster πουδράρει το πρόσωπό της μόλις τελειώσει με το μακιγιάζ.

H Portman στο παρελθόν έχει αποκαλύψει ότι ταλαιπωρούνταν με ακμή από μικρή ηλικία μέχρι και τα 30 της, όταν αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Έγινε χορτοφάγος, σταμάτησε να καταναλώνει γαλακτοκομικά και αυγά και από τότε δεν έχει εμφανίσει σπυράκια, όπως υποστηρίζει. Φροντίζει, όμως, να ξεκαθαρίσει ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ευαισθησίες και ότι αυτό ήταν κάτι που λειτούργησε για εκείνη προσωπικά.

jenny.gr

Μια φράση της, που φυσικά μας χαρίζει έμπνευση, είναι: "Σημασία έχει πώς συμπεριφέρεσαι και αισθάνεσαι με τον εαυτό σου, και όχι πώς δείχνεις στους άλλους".

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.