CELEBRITIES

"Black Lives Matter": Η απάντηση της Kendall Jenner για την αλλοιωμένη φωτογραφία σε διαδήλωση διαμαρτυρίας για τον George Floyd


The Jennettes

10 Ιουνίου 2020

"Black Lives Matter": Η απάντηση της Kendall Jenner για την αλλοιωμένη φωτογραφία σε διαδήλωση διαμαρτυρίας για τον George Floyd

Η Kendall Jenner έσπευσε να εκδηλώσει την οργή και την αγανάκτησή της έπειτα από παραποιημένη φωτογραφία της που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ και τη δείχνει να κρατάει πλατάτ με το σύνθημα "Black Lives Matter". 

Φυσικά, οι χρήστες στο διαδίκτυο πίστεψαν πως η Jenner, όπως και πολλοί άλλωστε διάσημοι, πήραν μέρος στις διαδηλώσεις των ημερών, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να φοράει μία μαύρη μάσκα προσώπου και να κρατάει ένα πλακάτ με το ειρηνικό σύνθημα.

Ωστόσο, ήταν εμφανές πως επρόκειτο για photoshop καθώς η σκιά από το πλακάτ έλειπε. Το γεγονός εξόργισε τους χρήστες καθώς θεώρησαν την 24χρονη Κένταλ Τζένερ υπεύθυνη για την αλλοιωμένη φωτογραφία. Όπως έγραψε μάλιστα, ένας χρήστης: «Αντί να αφιερώσεις χρόνο στο Photoshop θα μπορούσες να υπογράψεις ένα ψήφισμα ή να φτιάξεις ένα βίντεο».

Η ίδια όμως, γρήγορα πήρε θέση στο ζήτημα με μια δημοσίευση στο Twitter, εξηγώντας πως: "Αλλοιώθηκε από κάποιον. Δεν το πόσταρα εγώ". 

https://instagram.com/p/CA6jxqoDLYw/

Η Kendall μέχρι στιγμής, δεν έχει συμμετάσχει σε διαδηλώσεις για τον θάνατο του George Floyd. Ωστόσο, με ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε ότι νιώθει «πληγωμένη και θυμωμένη» μετά το συμβάν που έκανε τους fans της να εναντιωθούν άδικα απέναντί της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.