CELEBRITIES

Η Sarah Jessica Parker αποτίει φόρο τιμής στον George Floyd με το πιο συγκινητικό post


The Jennettes

10 Ιουνίου 2020

Η Sarah Jessica Parker αποτίει φόρο τιμής στον George Floyd με το πιο συγκινητικό post

H Sarah Jessica Parker δημοσίευσε ένα συγκινητικό post την Τρίτη μετά το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο George Floyd, που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. 

Η διάσημη ηθοποιός συνόδευσε το post με στιγμιότυπα από τις πορείες σε όλο τον κόσμο και τα παρακάτω σπαρακτικά λόγια: "Ο Mr Floyd από σήμερα, αναπαύεται. Ωστόσο, αυτή η ιστορική πορεία προς τη δικαιοσύνη και την ισότητα, αυτό το ανεξάντλητο κίνημα στη μνήμη του ονόματός του και πολλών άλλων, θα παραμείνει ζωντανό και πιο δυνατό από κάθε φόβο, που αντιστέκεται στη μεγάλη αλλαγή, η οποία έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό".

https://instagram.com/p/CBOvT7Rlrfq/

 Η Sarah Jessica Parker είναι μία από τις celebrities, που υψώνουν τη φωνή τους και εναντιώνονται στη βία, τον ρατσισμό και τα φυλετικά στερεότυπα με αφορμή τα συνταρακτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών και τις διεθνείς πορείες διαμαρτυρίας του κόσμου. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.