CELEBRITIES

Ένα φόρεμα, δύο δούκισσες- Η Kate Middleton "αντέγραψε" το look της Meghan Markle και ήταν τρομερά chic


Μάρθα Κουμπάνη

12 Ιουνίου 2020

Ένα φόρεμα, δύο δούκισσες- Η Kate Middleton "αντέγραψε" το look της Meghan Markle και ήταν τρομερά chic

Η δούκισσα του Cambridge έκανε μια άλλη ψηφιακή εμφάνιση για να ενθαρρύνει το κοινό να συμμετάσχει στο φωτογραφικό της project, Hold Still, μια εβδομάδα πριν τελειώσει η προθεσμία. Μιλώντας μπροστά από ένα παράθυρο στο εξοχικό σπίτι της στο Anmer Hall, η Kate Middleton ήταν όπως πάντα κομψή.

Ωστόσο το φόρεμα που επέλεξε σε έντονη μπλε απόχρωση, μας θυμίζει εκείνο της Meghan Markle από τη Victoria Beckham, το οποίο φορούσε κατά την τελευταία της επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο.

To τελευταίo οutfit της Kate είναι άλλο κομμάτι που μάλιστα, έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν και έχει την υπογραφή Stella McCartney. To είχε φορέσει αρχικά στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου το 2012, ενώ φαίνεται να είναι ένα από τα αγαπημένα της.

Splash News

Η φωτεινή μπλε απόχρωση, ταιριάζει και στις δύο δούκισσες, ενώ και η γραμμή και το μήκος του μανικιού μοιάζουν. Εσάς, ποια σας άρεσε περισσότερο;

“Ψυχολογικά, το μπλε είναι το πιο δημοφιλές χρώμα σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της γαλήνιας φύσης του. Είναι το χρώμα της ειρήνης και της ησυχίας και σημαίνει ελευθερία. Στον κόσμο των επιχειρήσεων, το μπλε είναι το σήμα της τυπικότητας και αυτό συμβολίζει την πίστη και την αφοσίωση κάποιου στη δουλειά του", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, και ίσως αυτό εξηγεί την προτίμηση αυτού του χρώματος στο Παλάτι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.