CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry: «Έχουμε περίπου δέκα χρόνια για να σώσουμε την ανθρωπότητα από μια νέα κρίση»


The Jennettes

12 Ιουνίου 2020

Πρίγκιπας Harry: «Έχουμε περίπου δέκα χρόνια για να σώσουμε την ανθρωπότητα από μια νέα κρίση»

Ο κορωνοϊός πιθανότατα συνδέεται με την εκμετάλλευση της φύσης από τον άνθρωπο, είπε ο πρίγκιπας Harry σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσης της ΜΚΟ, African Parks. Ο ίδιος τόνισε παράλληλα, πως έχουμε περίπου δέκα χρόνια για να σώσουμε την ανθρωπότητα από μια νέα κρίση.

Ο δούκας του Sussex αποκάλυψε πως ο Archie, έχει αποτελέσει γι′ αυτόν κίνητρο ώστε να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. «Ζούμε μια κρίση εξαφάνισης και στις περιπτώσεις αυτές, η επιστήμη είναι ξεκάθαρη. Ίσως έχουμε μόνο μια δεκαετία να σώσουμε την κατάσταση. Σε αυτή την πανδημία, για την οποία πολλά είναι ακόμη άγνωστα, κάποια στοιχεία δείχνουν ότι η προέλευση του ιού μπορεί να συνδέεται με την εκμετάλλευση της φύσης», σημείωσε ο πρίγκιπας.

https://instagram.com/p/CBTm5rInZwC/

«Η σοβαρότητα των προκλήσεων αυτών έρχεται στο φως, ωστόσο δεν πρέπει να παραλύσουμε επηρεασμένοι», συμπλήρωσε. Αξίζει να επισημανθεί πως τα σχόλια του πρίγκιπα Harry άφησαν πίσω τον ίδιο τον ιό για να ασχοληθούν με την σχέση μεταξύ της φύσης και των ανθρώπων γενικότερα.

«Από τότε που έχω γίνει πατέρας, αισθάνομαι ότι η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη προκειμένου να διασφαλίσουμε πως μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει, ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες και ευκαιρίες», είπε επίσης. «Θέλω την επόμενη μέρα να μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας πως κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων», πρόσθεσε.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες δίνουν χρώμα στην εποχή του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.