CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει την πρώτη της βιντεοκλήση μέσω Zoom και τα κοινωνικά δίκτυα την αποθεώνουν


The Jennettes

11 Ιουνίου 2020

Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει την πρώτη της βιντεοκλήση μέσω Zoom και τα κοινωνικά δίκτυα την αποθεώνουν

H βασίλισσα Ελισάβετ βιώνει μία από τις πιο ιστορικές στιγμές της ζωής της, καθώς επιχείρησε την πρώτη της βιντεοκλήση μέσω Zoom προκειμένου να μιλήσει με φροντιστές, που προσέχουν αυτό το διάστημα οικογένειες, παρέχοντάς τους βοήθεια στο σπίτι λόγω της πανδημίας. 

Η βιντεοκλήση αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram από το Παλάτι του Buckingham όπου βλέπουμε τη βασίλισσα να κάνει την πρώτη της τηλεδιάσκεψη φυσικά, με τη βοήθεια των τεχνολογικών μέσων.

Μαζί με την κόρη της, πριγκίπισσα Άννα, η 94χρονη μονάρχης συνομίλησε για είκοσι λεπτά από τον προσωπικό της χώρο στο Κάστρο του Winsdor με γυναίκες που έχουν να αφηγηθούν σπουδαίες ιστορίες εν μέσω της εξάπλωσης του ιού. 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ, "Είναι υπέροχο να ακούω τις ιστορίες σας. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη από όσα έχετε κατορθώσει και είμαι χαρούμενη που κατάφερα να είμαι μαζί σας σήμερα". Η ενδιαφέρουσα συνομιλία μέσω Zoom αναμφίβολα, ενθουσίασε τους βασιλικούς fans, που ανυπομονούν για την επόμενη τηλεδιάσκεψη της βασίλισσας! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.