CELEBRITIES

Η Angelina Jolie μιλάει για τον ρατσισμό και τον φόβο για την μαύρη της κόρη, Zahara σε μια σπάνια συνέντευξη


The Jennettes

13 Ιουνίου 2020

Η Angelina Jolie μιλάει για τον ρατσισμό και τον φόβο για την μαύρη της κόρη, Zahara σε μια σπάνια συνέντευξη

Ως λευκή μαμά μαύρης κόρης, η Angelina Jolie γνωρίζει καλά πως το σύστημα στην Αμερική θα ευνοεί πάντα την ίδια, αλλά όχι, και την κόρη της, Zahara. 

Ως υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων, η Jolie τόνισε σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar UK, πως προκειμένου να καταλάβουμε τι σημαίνει ρατσισμός, "πρέπει να ακούμε προσεκτικά τα όσα έχουν να μοιραστούν τα θύματά του". Η οπτική της εξηγεί πως είναι σαφώς επηρεασμένη από το γεγονός ότι έχει μαύρη κόρη.

"Ένα σύστημα, το οποίο προστατεύει εμένα, αλλά όχι την κόρη μου, ή οποιοδήποτε άλλο παιδί, άντρα, γυναίκα λόγω του χρώματός του, είναι ανυπόφορο. Το τέλος της αστυνομικής βίας στη χώρα μας θα έπρεπε να είναι μόνο η αρχή της αλλαγής, που πρέπει να συμβεί από το εκπαιδευτικό μέχρι το πολιτικό σύστημα". 

https://instagram.com/p/CBVqUWoBr79/

Η διάσημη ηθοποιός, που φημίζεται για τον ενεργό ακτιβισμό της, επισημαίνει πως "κάθε ανθρώπινη ζωή έχει αξία και ίση θέση στον αγώνα για ένα κοινό, ειρηνικό μέλλον". Οι ιδέες και οι αντιλήψεις των λευκών ανθρώπων "δεν θα εξαλείψουν τον ρατσισμό, αλλά η προθυμία να ακούσουν τις σιωπηλές φωνές των θυμάτων, ίσως το καταφέρουν". 

Δείτε ακόμη: Όλες οι φορές που τα παιδιά της Angelina Jolie την υποστήριξαν δημοσίως 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.