CELEBRITIES

H Halle Berry αποκαλύπτει το νούμερο 1 όπλο κατά του άγχους και της κακής ψυχολογίας


The Jennettes

13 Ιουνίου 2020

H Halle Berry αποκαλύπτει το νούμερο 1 όπλο κατά του άγχους και της κακής ψυχολογίας

Η Halle Berry πέρασε εποικοδομητικά την καραντίνα, δοκιμάζοντας νέα πράγματα που μεταμόρφωσαν τη ζωή της. 

Η 53χρονη ηθοποιός διατηρεί ένα καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί και χθες, μοιράστηκε μερικά μυστικά που θα μπορούσαν να φανούν και σε μας χρήσιμα, αν θέλουμε να τη μιμηθούμε. Ωστόσο, ανάμεσα στα tips που αποκάλυψε γύρω από τον τρόπο που παραμένει τόσο fit, μίλησε και για το όπλο που τη βοηθάει στην καταπολέμηση του καθημερινού άγχους. 

https://instagram.com/p/CBWnrGzDBEI/

 Ο τρόπος που το καταφέρνει αυτό, φυσικά δεν είναι άλλος από τη yoga, που τη βοηθάει να ενδυναμώνει το σώμα και το πνεύμα της. "Εστιάζοντας όλη την προσοχή στο σώμα μου και τις λειτουργίες του με τη βοήθεια της yoga, έχω καταφέρει να μειώσω σημαντικά τα επίπεδα του άγχους και την αρνητική ενέργεια στη ζωή μου". 

Ένα ακόμη tip που έδωσε, είναι η εφαρμογή του διαλογισμού στην καθημερινότητα, η οποία "όπως και άλλες ωφέλιμες παρεμβάσεις στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα, διαφυλάσσουν το νευρικό μας σύστημα από καθημερινούς υψηλούς κινδύνους της ψυχικής υγείας". 

Αναφερόμενη παράλληλα, στα τραγικά γεγονότα των ημερών και το Black Lives Matter, η Berry επισημαίνει: "Η τρέχουσα κατάσταση στη χώρα και σε όλο τον κόσμο, καλλιεργεί τον φόβο μέσα μας. Αλλά, πάντα υπάρχουν τρόποι που μπορούμε να υιοθετήσουμε και να καταπολεμήσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα και την αβεβαιότητα".

Δείτε ακόμη: Η μεταμόρφωση της Halle Berry 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.