CELEBRITIES

Γιατί η Vanessa Bryant αποφάσισε να μπλοκάρει σελίδες θαυμαστών του Kobe και της Gigi στο Instagram;


The Jennettes

15 Ιουνίου 2020

Γιατί η Vanessa Bryant αποφάσισε να μπλοκάρει σελίδες θαυμαστών του Kobe και της Gigi στο Instagram;

H Vanessa Bryant ανακοίνωσε πως μπλόκαρε σελίδες θαυμαστών του Kobe και Gigi Bryant, καθώς δεν μπορούσε να βλέπει άλλο να αναρτώνται φωτογραφίες τους στο Instagram. 

Όπως δήλωσε σε story της συγκεκριμένα, "Ευχαριστώ πολύ για όλη την αγάπη. Δυστυχώς, αναγκάζομαι να μπλοκάρω σελίδες θαυμαστών επειδή είναι πολύ δύσκολο, κάθε φορά που συνδεόμαστε online να βλέπουμε συνεχώς φωτογραφίες της αγαπημένης μας Gigi και του Kobe. Αυτό μας επιβαρύνει συναισθηματικά. Το να μπλοκάρουμε αυτές τις σελίδες των θαυμαστών, μας βοήθησε να αλλάξουμε τον αλγόριθμο. Σας αγαπάμε όλους, αλλά σας παρακαλώ καταλάβετε ότι έπρεπε να το κάνουμε αυτό για να θεραπευτούμε εμείς". 

jenny.gr

Όπως σχολίασε και η Natalia πάνω στην απόφαση της μαμάς της, "Αυτό κάθε φορά, κάνει 10 φορές πιο δύσκολη την απώλειά μας. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα καταλάβει την ανάγκη μας. Υπάρχει καλή πρόθεση από αυτές τις σελίδες, αλλά δεν παύουν να λειτουργούν σαν υπενθύμιση του πόνου μας. Ελπίζουμε να δείξετε κατανόηση". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.