CELEBRITIES

Η Meghan Markle θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και να βοηθήσει στην καταπολέμηση του ρατσισμού


The Jennettes

22 Ιουνίου 2020

Η Meghan Markle θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και να βοηθήσει στην καταπολέμηση του ρατσισμού

Η Meghan Markle αισθάνεται ότι η μεγάλη της ανάγκη να φύγει από την Αγγλία, ήταν η μοίρα της ώστε να μπορέσει να είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου του κινήματος κατά του ρατσισμού.

“Η Meghan είπε ότι η δουλειά της ως ηγέτης είναι πολύ πιο σημαντική από ποτέ αυτή τη στιγμή και πως μιλά με την Oprah και άλλες ηγετικές προσωπικότητες της κοινότητας ώστε να γίνουν μέρος της λύσης. Η Meghan αισθάνεται ότι η αποστολή της υπερβαίνει την υποκριτική. Είπε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για την αλλαγή και δεν έχει αποκλείσει καριέρα στην πολιτική", αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον της.

https://instagram.com/p/CBuPYWRjOEr/

Σημειώνεται ότι αυτήν την περίοδο οι ΗΠΑ κλυδωνίζονται μετά τη δολοφονία του George Fllyd από λευκό αστυνομικό και τη βίαια προσαγωγή του, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και όλος ο πλανήτης διαδηλώνει κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας. Η Μeghan αναφέρθηκε σε μήνυμά της στη δολοφονία του George Floyd. Στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον ρατσισμό που είχε βιώσει και η δική της οικογένεια και είχε μοιραστεί εμπειρίες της μητέρας και του παππού της αλλά και τη δική της περιπέτεια ως διφυλετική γυναίκα. Μάλιστα, η πρώην ηθοποιός έγινε η πρώτη μιγάδα στη μοντέρνα ιστορία που παντρεύτηκε ανώτατο Βρετανό γαλαζοαίματο.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.