CELEBRITIES

Ο Justin Bieber κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση- Η απάντηση του ίδιου απέναντι στους ισχυρισμούς


The Jennettes

22 Ιουνίου 2020

Ο Justin Bieber κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση-  Η απάντηση του ίδιου απέναντι στους ισχυρισμούς

O Justin Bieber κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και η είδηση αναμφίβολα, έχει συγκλονίσει τους fans του. 

Η κατηγορία έρχεται από μια γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον Μάρτιο του 2014, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει το επίθετό της στη δημοσιότητα. Η ίδια συστήθηκε ως Danielle και εκείνο που ομολογεί, είναι ότι γνώρισε τον Bieber όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 20, στα πλαίσια μιας συναυλίας στο Όστιν. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο τραγουδιστής προσκάλεσε εκείνη και τις φίλες της στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου την πήγε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ.

Ο Bieber πήρε θέση απέναντι στις κατηγορίες μέσω του Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφίες, τιμολόγια και emails, που σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύουν ότι έμενε σε AirBnb την ημέρα της κατηγορίας, δηλαδή στις 9 Μαρτίου και στο ξενοδοχείο Westin στις 10 Μαρτίου. Παράλληλα, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, ήταν στο Όστιν με την τότε κοπέλα του, Selena Gomez. 

Να σημειωθεί ότι το μήνυμα της γυναίκας στο Twitter, που δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου, έκτοτε έχει διαγραφεί μαζί με τον λογαριασμό της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.