CELEBRITIES

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake μοιράστηκαν σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο τους την Ημέρα του Πατέρα


The Jennettes

22 Ιουνίου 2020

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake μοιράστηκαν σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο τους την Ημέρα του Πατέρα

Ο Justin Timberlake αφιέρωσε τη φετινή Ημέρα του Πατέρα, ευθύνη του ως μπαμπάς στον 5χρονο γιο του, Silas Randall.

Σε μια μεγάλη δημοσίευση την Κυριακή, ο τραγουδιστής, μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με το παιδί του και ανέφερε πως και αυτός και η σύζυγός της, Jessica Biel, ελπίζουν να βοηθήσουν στο τέλος του συστημικού ρατσισμού, κάνοντας τον γιο τους και τους υπόλοιπους, να καταλάβουν ότι "όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι".

https://instagram.com/p/CBtDnJChL17/

“Τα αγόρια μεγαλώνουν για να γίνουν μπαμπάδες. Το σκέφτομαι πολύ, αυτές τις μέρες. Προσπαθούμε να διδάξουμε στον γιο μας να αγαπά και να σέβεται όλους τους ανθρώπους - τον διδάσκουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και ότι κανείς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά λόγω του χρώματος του δέρματός τους ", έγραψε ο Timberlake.

https://instagram.com/p/CBtG41zBZ0w/

“Τον διδάσκουμε αυτό γιατί μια μέρα θα συνεχίσει να διδάσκει κι ο ίδιος στα παιδιά του το ίδιο. Είναι ένας κύκλος. Και τώρα, καθώς όλοι εργαζόμαστε για την άρση των διακρίσεων που μαστίζουν το σύστημά μας και τις κοινότητές μας σε αυτήν τη χώρα ... Υπενθυμίζω σήμερα ότι τα πρώτα μαθήματα ξεκινούν από το σπίτι. Είμαι ευγνώμων και για τους δύο μπαμπάδες μου και τη μητέρα μου, που μου δίδαξαν αυτά τα μαθήματα από την αρχή”, είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.