CELEBRITIES

Η Madonna ευχήθηκε στον εαυτό της για τη Γιορτή του Πατέρα με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο


The Jennettes

23 Ιουνίου 2020

Η Madonna ευχήθηκε στον εαυτό της για τη Γιορτή του Πατέρα με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Η Ημέρα του Πατέρα όπως φαίνεται, ενέπνευσε πολλούς celebrities, καθώς προχώρησαν σε δημοσιεύσεις με αφορμή τον ιδιαίτερο εορτασμό για τους μπαμπάδες.

Ανάμεσά τους, και η Madonna, η οποία δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τα έξι παιδιά της. Ωστόσο, η star σκέφτηκε να πρωτοτυπήσει και να ευχηθεί στον εαυτό της, τιμώντας παράλληλα, "όλους τους γονείς εκεί έξω που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν". 

https://instagram.com/p/CBt3PlohEpj/

Στην ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε και αποτελεί αφιέρωση στους μπαμπάδες, αλλά και στις μαμάδες, η τραγουδίστρια έγραψε: "«Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα σε μένα και κάθε γονιό εκεί έξω που κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να φροντίζει, να καθοδηγεί, να εμπνέει και να διδάσκει». Η Madonna βρίσκει πάντα χρόνο να αφιερώνει στα παιδιά της και αυτό είναι ίσως, κάτι που την κατατάσσει στην κατηγορία του καλύτερου γονιού, ανεξαρτήτως φύλου. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS