CELEBRITIES

Workout Routine: H Britney Spears αποκαλύπτει τα μυστικά της στο Instagram


The Jennettes

27 Ιουνίου 2020

Workout Routine: H Britney Spears αποκαλύπτει τα μυστικά της στο Instagram

H Britney Spears διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί στα 38 της και αποφάσισε να αποκαλύψει στους fans της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πώς καταφέρνει να είναι τόσο fit. 

Στο post που ανέβασε, τη βλέπουμε να δείχνει βήμα- βήμα τις ασκήσεις που κάνει εντατικά με μικρά tips για να γυμνάζουμε σωστά τα πόδια μας, καθώς όπως εξηγεί, είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας στο σπίτι φυσικά, πάντα με τον απαραίτητο εξοπλισμό. 

Όπως γράφει η τραγουδίστρια κάτω από το video, "Hi guys. Είμαι στο γυμναστήριο σήμερα. Ναι, αυτό που είχα κάψει ολοσχερώς. Δεν είναι ακόμη εντελώς επιδιορθωμένο αλλά έρχομαι εδώ για μερικές ασκήσεις. Θέλω να σας δείξω ποιες ασκήσεις κάνω". Όπως αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ο τρόπος γυμναστικής που ακολουθεί, είναι αρκετά απαιτητικός καθώς χρειάζεται αρκετές επαναλήψεις. 

Επίσης, η star μάς προτρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να μην το παραμελούμε. Εάν σας έχει ήδη εμπνεύσει, δεν έχετε παρά να εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα και να αντιγράψετε πιστά όλες τις συμβουλές και τις οδηγίες της Britney για ένα άψογο σώμα λίγο πριν βουτήξετε στην αγαπημένη σας παραλία!

Δείτε εδώ το Instagram post της. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.