CELEBRITIES

H throwback φωτογραφία της Sofia Vergara, στην οποία μοιάζει απίστευτα με τη Sophia Loren


The Jennettes

27 Ιουνίου 2020

H throwback φωτογραφία της Sofia Vergara, στην οποία μοιάζει απίστευτα με τη Sophia Loren

H Sofia Vergara δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία στο Instagram με μαύρα μαλλιά ενώ τις τελευταίες δεκαετίες την έχουμε συνηθίσει με ανοιχτό καστανό. 

Φορώντας ένα άκρως θηλυκό και αισθησιακό animal print σύνολο, η 47χρονη Κολομβιανή ηθοποιός ενθουσίασε τους fans της και με αυτό το hairlook, καθώς το υποστηρίζει απόλυτα ενώ πολλοί σχολίασαν πως μοιάζει απίστευτα με τη Sophia Loren.

https://instagram.com/p/CB3ode9ltGz/

Τους τελευταίους μήνες, η αλήθεια είναι πως η Vergara ανεβάζει πολλές φωτογραφίες από το παρελθόν. Τον Μάιο, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα 90's από τότε που ζούσε στο Miami. Όπως είχε γράψει η ίδια κάτω από τη φωτογραφία, "#stayhomemiami", προκειμένου να προφυλαχθεί ο κόσμος στα πλαίσια της πανδημίας. 

https://instagram.com/p/CAMZy7DljIt/

Μάλιστα, η ηθοποιός πριν λίγες ημέρες, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της από διακοπές της στη Μύκονο, όπου και πάλι τη βλέπουμε με διαφορετικό hairlook, εξίσου όμως εντυπωσιακό. 

https://instagram.com/p/CBtJvaelZkz/

Η Vergara είναι παντρεμένη με τον Joe Manganiello ενώ έχει έναν γιο, τον Manolo με τον πρώην σύζυγό της, Joe Gonzalez. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.