CELEBRITIES

H Kate Hudson με μια φωτογραφία αποκαλύπτει τι χρειαζόμαστε για να μην είμαστε ποτέ μόνοι


The Jennettes

27 Ιουνίου 2020

H Kate Hudson με μια φωτογραφία αποκαλύπτει τι χρειαζόμαστε για να μην είμαστε ποτέ μόνοι

Η Kate Hudson, εκτός από εξαιρετική ηθοποιός, είναι και μια γλυκιά μαμά. 

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η ίδια δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κι έτσι αυτή τη φορά επέλεξε να ανεβάσει μια προσωπική στιγμή με την κόρη της, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα. 

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τη Hudson γυμνή μέσα στη μπανιέρα να κρατάει αγκαλιά την κόρη της, την οποία γέννησε το 2018. Με αυτή την εικόνα, η ηθοποιός μεταφέρει ένα δυνατό μήνυμα για την αγάπη, που υπερνικά κάθε ατέλεια, και στο τέλος αποκαλύπτει πως η αγάπη είναι το μόνο που χρειαζόμαστε για να μην νιώσουμε ποτέ μόνοι. Όπως γράφει χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία:

"Αγάπη. Κρατάω τα μωρά μου, όπως θέλω να με κρατούν και δεν ζητάω κάτι σε αντάλλαγμα. Αγαπώ τα μωρά μου ελεύθερα, γνωρίζω ότι είναι διαφορετικά από εμένα και στηρίζω την ατομικότητά τους. Απλά τα αγαπώ χωρίς όρους. Λάθη θα συμβούν γιατί οι άνθρωποι έχουμε ελαττώματα και κανείς δεν είναι τέλειος. Θα το θέλαμε άλλωστε με άλλο τρόπο; Η τελειότητα, τι ακριβώς είναι;

https://instagram.com/p/CB3oQ31ptt0/

Το θέμα είναι ότι όταν κρατάμε ο ένας τον άλλον, όταν αγαπιόμαστε, τότε μπορούμε να συγχωρούμε. Όταν αγαπάμε, διώχνουμε τον αρνητικό θόρυβο. Επιλέγοντας την αγάπη, επιλέγουμε την καλή ζωή. Και αν νομίζετε ότι η αγάπη δεν σας έχει επιλέξει, θυμηθείτε ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, που είναι έτοιμοι να μοιραστούν την αγάπη τους μαζί σας. Όταν επιλέγεις την αγάπη σημαίνει ότι δεν είσαι ποτέ μόνος».

Η Kate Hudson έχει δύο ακόμη παιδιά, τον 8χρονο Bing από τη σχέση της με τον μουσικό Matt Bellamy, και τον 16χρονο Ryder από τον γάμο της με τον μουσικό Chris Robinson.

Δείτε ακόμη: Οι πρωινές εμφανίσεις της Kate Hudson 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.