CELEBRITIES

Global Goal: Η διαδικτυακή συναυλία με τη Shakira, τη Miley Cyrus, τον «The Rock» κ.α. για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού


The Jennettes

29 Ιουνίου 2020

Global Goal: Η διαδικτυακή συναυλία με τη Shakira, τη Miley Cyrus, τον «The Rock» κ.α. για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Αστέρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ένωσαν τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν για καλό σκοπό. Τα χρήματα θα σταλούν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus, Justin Bieber και Quavo, J Balvin, Chloe x Halle, Yemi Alade, και Christine and the Queens είναι μερικά από τα ονόματα που εμφανίστηκαν στη συναυλία με μότο "Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας", μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

https://youtu.be/ljCJTiTFrzQ

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο ηθοποιός Dwyen Johnson.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέλαβε την εκδήλωση, σε συνεργασία με την οργάνωση Global Citizen, ενώ συνολικά, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, 40 κυβερνήσεις βοήθησαν στην προετοιμασία.

https://instagram.com/p/CB9c_hPJK_O/https://instagram.com/p/CB9cl40nuON/

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.