CELEBRITIES

Η Margot Robbie θα πρωταγωνιστήσει στους νέους «Πειρατές της Καραϊβικής», στη θηλυκή εκδοχή τους


The Jennettes

29 Ιουνίου 2020

Η Margot Robbie θα πρωταγωνιστήσει στους νέους «Πειρατές της Καραϊβικής», στη θηλυκή εκδοχή τους

Η Μargot Robbie τίθεται επικεφαλής γυναικείου cast στη νέα, «θηλυκή» εκδοχή των «Πειρατών της Καραϊβικής» που ετοιμάζει η Disney.

Το σενάριο έχει αναλάβει η Christina Hodson του «Birds of Prey» και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο ανάπτυξης από την Disney. Σε αυτή τη σειρά είχε επενδύσει σημαντικά η Disney και φυσικά δεν είχε σκοπό να αφήσει το project ανεκμετάλλευτο. Δεδομένου ότι οι “Πειρατές” έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, αποφάσισαν να γυρίζουν μια νέα σειρά επεισοδίων, από την αρχή με “φεμινιστική” σφραγίδα και σχεδόν αποκλειστικά με γυναικείο cast.

https://instagram.com/p/CCAQzUOH9wZ/

Την είδηση αποκάλυψε το Hollywood Reporter, πριν ακόμα ανακοινώσει η Disney περισσότερες λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας πως ένα τέτοιο franchise δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί αλλά αυτή τη φορά με ολοκαίνουργια ταινία και με νέους χαρακτήρες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.