Η Katy Perry εξομολογείται ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει και τι ήταν αυτό που τελικά τη σταμάτησε

The Jennettes
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

H Katy Perry παραχώρησε πρόσφατα, μια εξομολογητική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM CBC, όπου μεταξύ άλλων επικεντρώθηκε στις ψυχολογικές διακυμάνσεις, από τις οποίες η ίδια πέρασε στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή τα προηγούμενα χρόνια. 

Η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει μετά τον χωρισμό της με τον Orlando Bloom το 2017, όπου σήμερα περιμένει μαζί του παιδί, αλλά και εξαιτίας της αποτυχίας του νέου της τότε, album, "Witness". Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "Η καριέρα μου βρισκόταν σε μια ανοδική πορεία. Είχα προσφέρει πολλά και κυριολεκτικά με συνέτριψε. Είχα μόλις χωρίσει με τον σύντροφό μου, ο οποίος θα γίνει τώρα ο πατέρας του παιδιού μου. Και μετά ήμουν ενθουσιασμένη με τον νέο μου δίσκο. Αλλά δεν πήγε και τόσο καλά, και αυτό με απογοήτευσε". 

Σύμφωνα με την ίδια, «Ήταν σημαντικό για μένα να φτάσω τόσο χαμηλά, ώστε να ανακτήσω τον εαυτό μου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αλλά και να μάθω να ζω την ζωή μου όχι απλά σαν μια "διψασμένη" ποπ σταρ. Η ευγνωμοσύνη είναι μάλλον εκείνο, το οποίο με έσωσε, γιατί αν δεν την είχα βρει, θα είχα βουλιάξει στη θλίψη μου και μάλλον θα αυτοκτονούσα. Αλλά βρήκα τρόπους να είμαι ευγνώμων. Όταν οι στιγμές είναι δύσκολες, πλέον περπατάω και λέω στον εαυτό μου: "Είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων"».

Φυσικά, οι αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος έχουν εξαλειφθεί σήμερα και η ίδια εξηγεί πως η πίστη της στον Θεό και η ελπίδα για αλλαγή προς το καλύτερο διαμόρφωσαν, τη θετική της στάση απέναντι στη ζωή σήμερα: «Η ελπίδα ήταν πάντα μια επιλογή για μένα, λόγω της σχέσης μου με τον Θεό, που πιστέυω πως είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μένα. Φυσικά, εάν εγώ ελέγχω το πεπρωμένο μου, εγώ είμαι αυτή που θα πρέπει να προσγειωθώ. Η ελπίδα μου είναι ότι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μένα, με δημιούργησε για έναν σκοπό, μου έμαθε πως δεν είναι μίας χρήσης και πιστεύω πως κάθε άτομο έχει έρθει στη ζωή για έναν συγκεκριμένο σκοπό». 

Η Katy Perry σήμερα πάντως, διανύει την πιο ευχάριστη περίοδο της ζωής της, καθώς ανυπομονεί με τον Orlando Bloom να αντικρίσει το παιδί που θα φέρει στον κόσμο. 

Δείτε ακόμη: Η Katy Perry και το μεγάλο της παράπονο για τον Orlando Bloom