CELEBRITIES

H 2χρονη κόρη της Kylie Jenner, Stormi Webster έχει ήδη τη δική της συλλογή από πολυτελή αμάξια


30 Ιουνίου 2020

H 2χρονη κόρη της Kylie Jenner, Stormi Webster έχει ήδη τη δική της συλλογή από πολυτελή αμάξια

Από Mercedes G-Wagon μέχρι Lamborghini Aventador, η 2χρονη κόρη της Kylie Jenner, Stormi Webster έχει ήδη μια εντυπωσιακή συλλογή πολυτελών αμαξιών, που συγκαταλέγεται φυσικά στη λίστα με τα παιχνίδια της. 

Η μικρή Stormi φαίνεται πως έχει κληνονομήσει την αισθητική και την αγάπη της μαμάς της για πολυτελή οχήματα. Πριν λίγες ώρες μάλιστα, η Kylie Jenner μοιράστηκε στο Instagram videos με τη μικρή Stormi να τρέχει εκστασιασμένη γύρω από τα πολυτελέστατα αμάξια της. Η λέξη "παιχνίδι" ωστόσο, ίσως δεν είναι αρκετά εύστοχη καθώς τα παρακάτω οχήματα είναι πανομοιότυπα με τα αληθινά!

https://instagram.com/p/CB__EBnDvHQ/

 Η Stormi περιχαρής, δείχνει στην κάμερα την ολοκληρωτικά δική της mini Mercedes G-Wagon, αλλά και μια ροζ Lamborghini Aventador. Στη συνέχεια, η Kylie δείχνει τη μικρή πάνω σε ένα Frozen μοτοποδήλατο, αποδεικνύοντας πως η αγάπη της μικρής για τα οχήματα είναι εμφανής από τώρα. Φυσικά, τα ακριβά αμάξια της μικρής είναι παρκαρισμένα δίπλα στα αγαπημένα της μαμάς της. 

https://instagram.com/p/CB__7rWD21R/

Φαίνεται πως η συλλογή ακριβών αμαξιών θα γίνει το αγαπημένο χόμπι της Stormi, η οποία από την ηλικία των δύο ετών πειραματίζεται πάνω στο τιμόνι! 

Δείτε ακόμη: Οι πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.