CELEBRITIES

Η Halle Berry ζητά συγγνώμη και αποσύρεται από ρόλο μετά τις αντιδράσεις της trans κοινότητας


The Jennettes

8 Ιουλίου 2020

Η Halle Berry ζητά συγγνώμη και αποσύρεται από ρόλο μετά τις αντιδράσεις της trans κοινότητας

Η Halle Berry μίλησε πρόσφατα για τον ρόλο για τον οποίο προετοιμαζόταν, σε Instagram Live. Όμως οι δηλώσεις της, όπως και η προοπτική να υποδυθεί τον ρόλο trans ατόμου, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η ανακοίνωσή της προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο για τη συνεχιζόμενη μη επιλογή trans ηθοποιών για trans ρόλους, όσο και για το μπέρδεμα της Berry σχετικά με τα φύλα με τα οποία αναφερόταν στον ήρωά της. «Είναι ένας χαρακτήρας όπου η γυναίκα είναι trans χαρακτήρας, οπότε είναι μια γυναίκα που αλλάζει σε άντρα. Είναι ένας χαρακτήρας σε ένα σχέδιο που θα μου άρεσε να κάνω», δήλωσε η Berry, αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να κάνει μια «μεγάλη βουτιά» σε «αυτόν τον κόσμο». «Το ποια είναι αυτή η γυναίκα μού είναι τόσο ενδιαφέρον», συμπλήρωσε. 

Η αντίδραση ήρθε από τον λογαριασμό του ντοκιμαντέρ του Netflix «Disclosure: Trans Lives on Screen» που εξερευνά την εκπροσώπηση των trans στη βιομηχανία.

Λίγες ώρες μετά, η διάσημη ηθοποιός, με ανακοίνωσή της, αποσύρθηκε από το project, δηλώνοντας πως η trans κοινότητα πρέπει να έχει αδιαπραγμάτευτα την ευκαιρία να πει τις ιστορίες της.

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.