CELEBRITIES

Η Hilary Duff δημοσίευσε την απόλυτη φωτογραφία του καλοκαιριού, που μας κάνει να θέλουμε επειγόντως διακοπές


The Jennettes

9 Ιουλίου 2020

Η Hilary Duff δημοσίευσε την απόλυτη φωτογραφία του καλοκαιριού, που μας κάνει να θέλουμε επειγόντως διακοπές

H Hilary Duff δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τα παιδιά της αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να ξοδέψει λίγο χρόνο μόνη με τον εαυτό της. 

Η 32χρονη star δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη, μια φωτογραφία με εκείνη μέσα σε μια πισίνα πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης. Η Hilary διαβάζει σε σκηνικό απόλυτης γαλήνης το αγαπημένο της βιβλίο και δείχνει να το απολαμβάνει. Η εικόνα μάς ταξιδεύει στην καρδιά του καλοκαιριού μακριά από έγνοιες και σκοτούρες των καθημερινών υποχρεώσεων. 

https://instagram.com/p/CCW7SIHD16-/

Με λευκά γυαλιά ηλίου και ένα μαύρο μπικίνι, η Hilary Duff γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: "Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Εάν μπορούσα να σταματήσω τις καλπάζουσες σκέψεις για το τέλος του κόσμου, που συνδέονται με την ακαταστασία στο γκαράζ μου και με το να μετρώ τα φρούτα, τα λαχανικά και τα ποτήρια νερού που έχουν πιει τα παιδιά μου σήμερα, τότε θα ήταν ακόμη πιο χαλαρωτικά εδώ'. 

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια, που είναι μαμά του 8χρονου Luca και της ενός έτους, Banks απέσπασε πολλά σχόλια στήριξης από τους θαυμαστές της, που έδειξαν ενσυναίσθηση, συμφωνώντας με τους πυρετώδεις ρυθμούς της καθημερινότητας. Ωστόσο, η Hilary απολαμβάνει τις στιγμές με την οικογένειά της και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία στα social media οπότε στοιχηματίζουμε ότι δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα μακριά της. 

https://instagram.com/p/B781rliJJ0-/

Δείτε ακόμη: 30 χρόνια πίσω από τον φωτογραφικό φακό του Andy Gotts 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.