Η Sarah Jessica Parker έδωσε στιλ στη μάσκα προστασίας με έναν μοναδικό τρόπο

The Jennettes
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

H Sarah Jessica Parker φημίζεται για το στιλ και την κομψότητά της, την οποία φροντίζει πάντοτε να αναδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. 

Έτσι, όταν πήγε στα εγκαίνια του νέου θεματικού καταστήματος με τα παπούτσια που φέρουν την υπογραφή της στη Νέα Υόρκη, κατάφερε και πάλι να μαγνητίσει τα βλέμματα με μια συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή. Για την ακρίβεια, η ίδια κατάφερε να αποδώσει άλλο αέρα στη μάσκα προστασίας, καθώς έδωσε τη δική της ξεχωριστή πινελιά σε αυτή. 

https://instagram.com/p/CCWOh4lJ_oi/

Η αγαπημένη ηθοποιός του Sex and the City αντικατέστησε την προστατευτική μάσκα με ένα ιδιαίτερο μαντήλι, προκειμένου να δώσει έμφαση στο πόσο απαραίτητη είναι η σημασία της συλλογικής ευθύνης.

https://instagram.com/p/CCXRY3ejXsT/

Η λατρεμένη Carrie λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα μαύρο maxi φόρεμα, φλατ σανδάλια και φυσικά, με τη στιλάτη εναλλακτική λύση της μάσκας προστασίας. 

Ποζάροντας στον φακό με αυτή, η Parker προσάρμοσε το στιλ της στα δεδομένα και τις συνθήκες της εποχής, αποτελώντας για μία ακόμη φορά, πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα που θέλει να είναι πάντα κομψή, αλλά και προστατευμένη.