CELEBRITIES

Η Charlize Theron αποκάλυψε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της που κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε ταινία


The Jennettes

9 Ιουλίου 2020

Η Charlize Theron αποκάλυψε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της που κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε ταινία

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Charlize Theron φοβάται κάτι. Αλλά για τη νέα της ταινία «The Old Guard», η διάσημη ηθοποιός έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της: τα άλογα.

Όπως αποκάλυψε η Theron, όταν ήταν 11 ετών, την πέταξε κάτω ένα άλογο. «Ήμουν αναίσθητη για λίγες ώρες, και έσπασα το λαιμό μου», είχε πει. Αλλά στη νέα της ταινία της ζητήθηκε να επιστρέψει στη σέλα, κυριολεκτικά.

«Για κάποιο λόγο σε αυτήν την ταινία, αποφάσισα να αντιμετωπίσω επιτέλους αυτόν τον φόβο», είπε σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly. «Ήταν το πράγμα, στο οποίο έδωσα σίγουρα τον περισσότερο χρόνο, παρόλο που υπήρχε πολύ λίγο στην ταινία. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που έχω αυτήν την εμπειρία γιατί ήταν καλό για μένα να ξεπεράσω τον φόβο μου. Αγαπώ τα άλογα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι γύρω από άλογα. Αλλά πάντα είχα αυτόν τον φόβο όταν ήμουν πάνω τους ότι κάτι θα μπορούσε να πάει τρομερά λάθος ανά πάσα στιγμή. Ήταν θεραπευτικό για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.