CELEBRITIES

Η Alessandra Ambrosio ποζάρει με την κόρη της στην παραλία - Το stylish ντουέτο μαμάς κόρης ξετρέλανε το Instagram


9 Ιουλίου 2020

Η Alessandra Ambrosio ποζάρει με την κόρη της στην παραλία - Το stylish ντουέτο μαμάς κόρης ξετρέλανε το Instagram

H Alessandra Ambrosio βρισκόταν σε καραντίνα στην Καλιφόρνια με τον σύντροφό της, Niccolo Oddi και τα παιδιά της, Anja και Noah. Το μοντέλο μοιράστηκε δύο φωτογραφίες με την κόρη της Anja, 11 ετών.

Το supermodel, 39 ετών, φαινόταν εντυπωσιακό με μια navy playsuit Tommy Hilfiger που αποκάλυπτε τα γυμνασμένα πόδια της. Η Alessandra άφησε χαλαρά τα καστανά μαλλιά της στον άνεμο ενώ πόζαρε στην παραλία με τα παιδιά της και φορώντας σύνολο του Τommy Hilfiger. Μάλιστα, ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret για την επέτειο της 4ης Ιουλίου ντύθηκε στα χρώματα της Αστερόεσσας και ανέβασε τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες για τις μοιραστεί με τους 10,3 εκατομμύρια οπαδούς της.

jenny.gr
jenny.gr

Η Alessandra μοιράζεται τα παιδιά της, Anja και Noah, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της και επιχειρηματία Jamie Mazur, 39 ετών. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για 10 χρόνια μέχρι να διακόψουν τη σχέση τους στις αρχές του 2018. Η κόρη της τής μοιάζει φοβερά ενώ είναι εξίσου stylish με την διάσημη μαμά της!

https://instagram.com/p/CCPxTAnltmk/https://instagram.com/p/CCU4DttFOkZ/

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash/Ideal image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.