CELEBRITIES

Η Meghan Markle και η Michelle Obama ενώνουν τις δυνάμεις τους - Tι ετοιμάζουν οι δύο επιδραστικές γυναίκες


The Jennettes

10 Ιουλίου 2020

Η Meghan Markle και η Michelle Obama ενώνουν τις δυνάμεις τους - Tι ετοιμάζουν οι δύο επιδραστικές γυναίκες

Αν και έκανε πρόσφατα πολλές δημόσιες δηλώσεις, η Meghan Markle θα ηγηθεί μιας δημόσιας ομιλίας για πρώτη φορά από τότε που παραιτήθηκε ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας μαζί με τον πρίγκιπα Harry.

Μπορεί οι fans να έχουν συνηθίσει να βλέπουν τις ομιλίες της Markle, είτε για το κίνημα «Black Lives Matter» είτε για άτομα που έχουν υποστεί εγκλήματα μίσους. Ωστόσο, η Meghan πρόκειται να είναι η βασική ομιλήτρια στη διάσκεψη κορυφής «Girl Up Leadership 2020», η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου. Σε αντίθεση με τις πιο απλές ομιλίες, είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσει δημόσια ως non-royal.

https://instagram.com/p/CCVxBfaHGHf/

H Meghan δεν θα είναι το μόνο μεγάλο όνομα που θα μιλήσει στην εκδήλωση. Το πρόγραμμα συγκεντρώνει πολλές γυναίκες που αξίζουν τον τίτλο, συμπεριλαμβανομένων της πρώην πρώτης κυρίας Michelle Obama, των ηθοποιών Priyanka Chopra και Jameela Jamil, της COO του Facebook, Sheryl Sandberg και της βραβευμένης με το Νόμπελ Ειρήνης, Nadia Murad. Η ομιλία θα μεταδίδεται επίσης, ζωντανά στο YouTube.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.