CELEBRITIES

Ο 21χρονος Brooklyn Beckham αρραβωνιάστηκε την κούκλα Nicola Peltz


11 Ιουλίου 2020

Ο 21χρονος Brooklyn Beckham αρραβωνιάστηκε την κούκλα Nicola Peltz

Ο νεαρός Brooklyn Beckham ως γιος του David και της Victoria είναι γοητευτικός και αγαπητός στο γυναικείο φύλο. Αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος με την 25χρονη ηθοποιό, Nicola Peltz.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει πια επισημοποιήσει τη σχέση του, λέει πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στο The Mirror.

«Ο Brooklyn έλεγε στους φίλους του στο Los Angeles ότι εκείνος και η Nicola αρραβωνιάστηκαν. Είναι γνωστό στον κύκλο των φίλων τους. Είναι ερωτοχτυπημένοι», δήλωσε η πηγή στο The Mirror.

Οι εκπρόσωποι της οικογένειας Beckham αρνήθηκαν να σχολιάσουν αυτή την είδηση, ωστόσο μια άλλη πηγή από το περιβάλλον τους πρόσθεσε: «Ο David και η Victoria έδωσαν την ευλογία τους σε αυτή τη σχέση. Είναι μια υπέροχη περίοδος για όλη την οικογένεια και μετά από κάποιες δύσκολες σχέσεις του, πιστεύουν ότι ο Brooklyn βρήκε αυτό που έψαχνε».

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει πια επισημοποιήσει τη σχέση του και οι γονείς τους τούς έχουν δώσει την ευλογία τους για να προχωρήσουν σε γάμο, λέει πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στο The Mirror.

«Ο Brooklyn έλεγε στους φίλους του στο Λος Αντζελες ότι εκείνος και η Nicola αρραβωνιάστηκαν. Είναι γνωστό στον κύκλο των φίλων τους. Είναι ερωτοχτυπημένοι», δήλωσε η πηγή στο The Mirror.

Οι εκπρόσωποι της οικογένειας Beckham αρνήθηκαν να σχολιάσουν αυτή την είδηση, ωστόσο μια άλλη πηγή από το περιβάλλον τους πρόσθεσε: «Ο David και η Victoria έδωσαν την ευλογία τους σε αυτή τη σχέση. Είναι μια υπέροχη περίοδος για όλη την οικογένεια και μετά από κάποιες δύσκολες σχέσεις του, πιστεύουν ότι ο Brooklyn προσγειώθηκε σε αυτό που έψαχνε».

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δέκα μήνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.